Meestgestelde vragen

Het snelste antwoord op uw vragen vind je hieronder.

Bezorginformatie

Is mijn bezorging altijd gratis?

Wij bezorgen je bestelling in Nederland gratis vanaf een orderbedrag van €100.
Besteld u voor een lager bedrag dan betaald u verzendkosten, voor bestellingen naar Nederland bedraagd dit €4.95. voor bestellingen naar Belgie bedraagd dit €5.95
Hiermee kunnen wij u de beste prijs en service blijven garanderen.

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang

Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur zijn gedaan worden nog dezelfde dag verzonden.
Zodra het pakket is overgedragen aan de pakketdienst ontvangt u een mailtje met de track en trace code. Zo kan u het pakket kan volgen totdat u het in handen heeft.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

Hoe kan ik mij bestelling terugsturen?

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugsturen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retourneren@goedkooplaptopkopen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Is het retourneren gratis?

Het retourneren is van uw bestelling is soms gratis.
Dit hangt af van de reden waarom u uw bestelling wilt retourneren, zie hieronder meer informatie.

Wij betalen de verzendkosten van uw retourzending indien een van onderstaande punten van toepassing is op uw bestelling:
1. Indien u een product heeft ontvangen welke u niet besteld heeft.
2. Indien u een product defect geleverd krijgt en dit meldt binnen de zicht termijn.
3. Indien u een product bij ons besteld heeft op basis van onjuiste productinformatie op de website.

U dient zelf de verzendkosten voor de retourzending te betalen indien een van onderstaande punten van toepassing is op uw bestelling:
1. Indien u een defect meldt buiten de zicht termijn.
2. Indien u niet tevreden bent over een product.
3. Indien u per ongeluk een verkeerd product heeft besteld.

Indien u als consument gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening. Wij raden u aan een retourzending ten alle tijden met track and trace of aangetekend te verzenden. Indien uw pakket zoekraakt tijdens het verzendproces bij een post verzend service, zijn wij niet aansprakelijk.

Mag ik mijn product ruilen?

Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met retourneren@goedkooplaptopkopen.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Mag een een B-keuze of C-keuze product retourneren?

Ja dit mag, voor B-keuze en C-keuze producten geldt dezelfde retourvoorwaarden.

Wanneer ontvang ik mijn aankoopbedrag terug?

Indien u geen ander product dient te ontvangen, betalen wij uw aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug.

Garantie & klachten

Hoe meld ik een klacht?

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar service@goedkooplaptopkopen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Heb ik garantie op het bestelde product?

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Betaalmethodes

Welke betaalmethodes zijn er?

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– iDeal
– Creditcard
– Overboeking