Retourbeleid

Retourneren

Hoe kan ik mij bestelling terugsturen?

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugsturen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retourneren@goedkooplaptopkopen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Is het retourneren gratis?

Het retourneren is van uw bestelling is soms gratis.
Dit hangt af van de reden waarom u uw bestelling wilt retourneren, zie hieronder meer informatie.

Wij betalen de verzendkosten van uw retourzending indien een van onderstaande punten van toepassing is op uw bestelling:
1. Indien u een product heeft ontvangen welke u niet besteld heeft.
2. Indien u een product defect geleverd krijgt en dit meldt binnen de zicht termijn.
3. Indien u een product bij ons besteld heeft op basis van onjuiste productinformatie op de website.

U dient zelf de verzendkosten voor de retourzending te betalen indien een van onderstaande punten van toepassing is op uw bestelling:
1. Indien u een defect meldt buiten de zicht termijn.
2. Indien u niet tevreden bent over een product.
3. Indien u per ongeluk een verkeerd product heeft besteld.

Indien u als consument gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening. Wij raden u aan een retourzending ten alle tijden met track and trace of aangetekend te verzenden. Indien uw pakket zoekraakt tijdens het verzendproces bij een post verzend service, zijn wij niet aansprakelijk.

Mag ik mijn product ruilen?

Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met retourneren@goedkooplaptopkopen.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Mag een een B-keuze of C-keuze product retourneren?

Ja dit mag, voor B-keuze en C-keuze producten geldt dezelfde retourvoorwaarden.

Wanneer ontvang ik mijn aankoopbedrag terug?

Indien u geen ander product dient te ontvangen, betalen wij uw aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug.